Network Menu

Kom med i SWEA Santa Barbara’s Barngrupp!

SB SWEA BarnTräff

Intresset kom från mammor i styrelsen och ibland nya medlemmar som har barn i alla åldrar. Många är två-språkiga familjer, som önskar mer umgänge med svensktalande familjer. Vi bestämde att bilda en individuell SWEA BarnTräff grupp.

Vi träffas en gång i månaden, hemma hos någon, eller i en park, eller annan bestämd plats. Vi har knytkalas, lek och aktiviteter för baren. När och var bestäms genom email röstning, så dom flesta kan komma.

För tillfället är vi 15 familjer med barn i nyfödd till tidig tonår. Vi har alltid haft roligt, soligt, o mysigt ihopa. Barnen börjar lära känna varandra och lekar ihopa. Vissa barn pratar redan svenska, andra hör och lär, och blir mer modiga och inspirerade att säga lite. BarnTräffen är perfekt plats för föräldrar att ta med svenska böcker, musik o kläder att låna, ge, och byta.

Vi planerar att ha svensk film visning i sommar. Typ middag-knytkalas och sedan får barnen se en film, medans vuxna kan lugnt slappna av.

Välkomna!

Om ni vill ha mer information eller vill bli medlem, kontakta oss via swea.santa.barbara(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com